De afgelopen periode zijn we nog naar 2 shows geweest: de nationale geitenshow en de laatste show van Noord-Nederland in Stuifzand.

Hoe de dieren gelopen hebben vindt u onder het kopje keuringsuitslagen 2017.

Ook hebben we het dekseizoen 2017-2018 ingevuld. Te lezen onder Fokseizoen 2017-2018.

16-09-2017

De pagina “Te Koop”  is weer actueel, neem gauw een kijkje!

13-08-2017

Afgelopen zaterdag 5 augustus zijn we naar Nieuwe Pekela geweest voor de 2clubshow. Het was weer een mooie en vooral gezellige keuring. We hadden 6 dieren mee, waarvan Kysia tot de finale reikte en 2 dieren tot de 1C plaats kwamen. De uitslagen zijn te vinden onder keuringsuitslagen.

Verder was er deze dag een kindershow georganiseerd. Er waren dit jaar rond de 10 kinderen die meededen, een ouderwetse kindershow. Onze 3 kleinkinderen deden ook mee, en deden goed hun best. Alle kinderen kregen een prijsje en wat lekkers. De beste drie mochten naar het midden komen en kregen nog een beker. Onze kleinzoon werd tweede en één van onze kleindochters werd beloond met de derde plaats. Zo kon de dag niet meer stuk voor ons.

Al met al dus een succesvolle keuringsdag.

13-07-2017

Afgelopen zaterdag zijn we naar de Open Show in Vries geweest. We hadden 4 dieren meegenomen.

Boklam Obrigado kreeg te horen dat er geen fouten aan hem zaten, maar de drie dieren voor hem waren in het geheel iets luxer. Geitlam zusjes Giulia en Giulietta liepen voor de eerste keer, en in de middenmoot. Ze showden heel goed. Jeugdgeit Annelein werd op plaats vier gezet. Ze liep niet geconcentreerd genoeg door de ring.

De uitslagen zijn ook te vinden onder Keuringsresultaten. Onze volgende show is de Clubshow in Nieuwe Pekela op 5 Augustus. We hebben 7 dieren ingeschreven.

01-04-2017

Afgelopen week heeft Dafne v/d Joymarhoeve gelammerd.
Het resultaat is 1 boklam. De vader in Solt v/d Kikkert en de kleur is bruin.