23-02-2013

Vanavond is Amarant v/d Joymarhoeve bevallen van een tweeling. Het zijn een geitje en een bokje. Het bokje is bruin en het geitje is zwart. Jawel, het eerste zwarte geitje van dit jaar is geboren. Niet zo als verwacht van een zwarte vader, maar van de bruine Batido v/d Aljahoeve. Het komt niet altijd zoals je denkt, ben er wel heel bij mee.

Verder zijn er in de rubriek “Te Koop” 2 nieuwe items geplaatst.

18-02-2013

Vanavond laat heeft Gipsy v/d Joymarhoeve 2 lammetjes geworpen. De bevalling liep zeer voorspoedig. Moeder en beide dochters maken het zeer goed. Vader van deze luxe bruine lammetjes is Formateur v/d Mekkerpoel.

15-02-2013

Vanavond is Qjellany v/d Joymarhoeve bevallen van een stevige zoon. Vader is Formateur v/d Mekkerpoel. Hij is bruin van kleur en heeft als kenmerk dat hij belletjes heeft. Moeder en zoon maken het uitstekend.

10-02-2013

Vanavond zijn de eerste lammetjes bij mij geboren van Batido v/d Aljahoeve. Janice v/d Joymarhoeve heeft een drieling geworpen. Het zijn 1 geitje en 2 bokjes. De kleur is bruin bij alle drie. Ze lijken niet verkeerd zo vlak na de geboorte. Nu weer even wachten tot het weekend, dan volgen er weer 2 geiten. Nu weer van Formateur v/d Mekkerpoel.

04-02-2013

Eerste lammeren van Formateur v/d Mekkerpoel op de Joymarhoeve.

Jamie v/d Joymarhoeve heeft vanmiddag een drieling geworpen. De geboorte verliep heel voorspoedig, het resultaat is 1 bruin geitje en 1 bruin bokje en tot slot 1 zwart bokje. De eerste zwarte, nog geen geitje, maar we zijn op de goede weg. Het beoogde zwarte geitje komt vast nog wel.

Over 6 dagen de eerste Batido’s v/d Aljahoeve.