19-01-2014

Vanavond zijn er 2 lammetjes geboren. Moeder is Agashya v/d Joymarhoeve. Het zijn 2 geitlammeren en eindelijk, de kleur is bruinstippel. De één wat meer stippel dan de ander, maar ik ben er erg blij mee. De vader is Black Beauty v/h Rheewold. En het was een makkelijke bevalling.

14-01-2014

Weer zijn er lammetjes, nu weer 2 dagen later. Het blijft spannend. Jinny v/d Joymarhoeve heeft 2 boklammetjes gekregen. De kleur is bruin. De vader van dit spul is Quincy v/d Joymarhoeve, mijn eigen bok van  vorig jaar.

De volgende lammetjes worden volgende week dinsdag verwacht, hopelijk komen er dan stippel dieren uit de bruinstippel Agashya. We wachten af.

09-01-2014

Er zijn weer lammetjes geboren, soms zijn ze over de datum en soms zijn ze er veel sneller dan je in de gaten hebt. Deze zijn er eerder dan verwacht. Qjellana v/d Joymarhoeve heeft 2 lammetjes gekregen. 2 bruine geitlammeren. Vader van dit spul is Black Beauty v/h Rheewold.

07-01-2014

Vandaag is er na 4 dagen overlopen 1 geitje geboren. Jamie v/d Joymarhoeve is de moeder, de kleur is bruin. Dit is het eerste lammetje van mijn eigen bok Quincy v/d Joymarhoeve. Moeder en dochter maken het heel goed. De volgende lammeren worden a.s. weekend verwacht.

05-01-2014

Allereerst wensen wij alle geiten liefhebbers een voorspoedig en gezond 2014. Dat u allemaal veel mooie lammetjes mag fokken die aan uw verwachtingen voldoen.

De eerste lammetjes zijn ook op de Joymarhoeve geboren. Allereerst heeft Aliyah v/d Joymarhoeve 1 geitlam gebracht, evenals het geitje van vorig jaar is de kleur weer geheel bruin ondanks dat moeder een stippel geit is. Vader van dit lam is Black Beauty v/h Rheewold. Ook Amarant v/d Joymarhoeve heeft gelammerd, het resultaat is: 1 bruin bokje en 1 bruin geitje. Vader van deze lammeren is Carlo 12 v/d Meuleberghoeve.